Kategóriák
Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
5
5
7
8

Önáló szén-monoxid érzékelők és jelzők

Főkategória >Riasztó technika >Önáló szén-monoxid érzékelők és jelzők

A szén-monoxid érzékelő a veszélyes CO gáz jelenlétét érzékeli. A szénmonoxid gáz színtelen, szagtalan és erosen toxikus.
Általában robbanó motorok és kályhák muködése során keletkezik. A gáz érzékelésénél riaszt, és a gáz kiszellozése után nyugalmi állapotra vált.
A gáz jelenlétét a szén-monoxid érzékelő szíréna megszólaltatásával és piros LED felvillanásával jelzi. A gázt csak akkor jelzi, ha közvetlenül az érzékelőhöz kerül.
Tesztelje le minimum évente egyszer a detektort!


Telepítés helye: A telepítés helyének meg kell felelni a gáz fizikai paramétereinek. A gáz könnyebb mint a levegő, ezért a mennyezetig száll fel, illetve a magasabb emeletekre.
Mivel a gáz káros az egészségre, ezért érdemes őrizni a gáz keletkezésének helyét (fűtőházak, garázsok), de azokat a helységeket is, ahol az emberi egészség van közvetlenül veszélyben (hálószobák).

A CO érzékelőket a mennyezet közepére szereljük. A szén-monoxid érzékelőket legalább 1,5 m távolságra szereljük a kályháktól és más tűzhelyektől, mert ezek állriasztást idézhetnek elő. Ne telepítse a szén-monoxid érzékelőt erős légmozgás útjába mert az nehezítheti a gáz beáramlását az érzékelőbe (ventilátorok, klímák).Sorrend:

Webáruház készítés