Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
0
9
5
9
7
9

Elektrónika

Egyedi elektronikai berendezések készítése és javítása

Vállaljuk egyedi  elektonikai berendezések készítését és javítását előzetes egyeztetés, és megbeszélés alapján. Egyedi tervek alapján, minőségi alkatrészekből készítjük el a nyomtatott áramköröket. Igény szerint tesztelve adjuk át.

Fejőgép panelek javítása: UNICO-2 és PRINT-DXL.

Ipari elektronikai berendezések javítása, gyártása.

Elektronikai alkatrészek, modulok, hobbi kitek gyártása.

Nyomtatott áramkörök tervezése, gyártása.

Ipari mosógépek szervízelése és javítása!

IPSO - LAVAMAC - PRIMUS - GIRBAU

ipari mosógép javítás

Villanyszerelés

Lakóházak kivitelezésénél, fontos, hogy időben gondoskodjon megfelelő szakembergárdáról. Az időben elhelyezett vezetékek, megkönnyítik a munkát, gyorsá és tisztává teszik a munkát. Később nem kell bontani a vadonatúj falat. Javítás - karbantartás!

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon ügyfeleink, partnereink és tulajdonosaink elégedettségéhez.

Tevékenységünk középpontjában az ügyfél áll. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Igényeiknek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat és technológiánkat, működési rendszerünket.

Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Korszerű minőségirányítási eszközök alkalmazásával törekszünk a szervezeti kiválóság elérésére, szolgáltatásainkkal hírnevet, megbecsülést és megérdemelt eredményt kívánunk elérni.

Minőségpolitikai fejlesztéseink kiváló pozíciónk megtartásához nélkülözhetetlenek, de hisszük azt is, hogy céljaink végső és legfontosabb nyertesei a termékekkel és a szolgáltatásainkkal egyre elégedettebb ügyfeleink.

A COMPSEC COMPUTER & SECURITY több mint 24 éves fennállása óta magas szintű szakértelem és a folyamatos szakmai képzések révén vált a környék számítástechnikai és biztonságtechnikai piac elismert szereplőjévé.

Kaputechnika

Compsec kaputechnika

Ki ne szeretné a kényelmet... képzelje el, hogy gépkocsijával behajt a gombnyomásra nyíló bejárati kapun, garázsának ajtaja pedig egyetlen mozdulatra nyílik.

Nem kell kiszállni a kocsiból, nem kell foglalkozni az idõjárás okozta kellemetlenségekkel (mint például a szél, eső, hideg idő), nem kell a kulcskereséssel foglalkozni.

Nincs többé véletlenül nyitva felejtett kapu, megérkezés után automatikusan záródik Ön után a bejárat, ha éppen úgy kívánja.

Az automata kapunyitók egyre szélesebb körben terjednek, hiszen a biztonság mellett a kényelmünket is szolgálják, a legrosszabb időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

Beléptető rendszerek

beléptető kapu telepítés

A COMPSEC vállalja beléptető rendszerek telepítését, javítását és karbantartását.

 

Webáruház készítés