Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
0
9
4
4
7
4

COMPSEC , hogy a Biztonsága Biztos legyen!

• Mint ahogy azt a nevünk is jelzi a COMPUTER ( számítógép ) és SECURITY 

( biztonságtechnika ) technikai megoldásait keressük és fejlesztjük. Az 1994 márciusi alapítás után több szolgáltatási és termékváltás történt. Több mint 1980 óta az elektronikában, 1993 óta a számítás-, biztonság- és videó- technikában szereztünk.

• A munkánk minőségét, megbízhatóságát fémjelzi, hogy régiónkban talán legrégebbi vállalkozás e témakörökben.  A számítógép, a betörésjelző rendszerek, a zárt láncú CCTV videotechnika és biztonságtechnika összekapcsolása, egyedi alkalmazások fejlesztése, személy és gépjármű-beléptetés, épület- és kapuautomatizálás, valamint a tűzvédelem szerepel szolgáltatási körünkben.

• 2002 óta üzemel a távfelügyeleti diszpécser központunk, mellyel az általunk és mások által telepített vagyonvédelmi, tűzvédelmi és videómegfigyelő rendszerek folyamatos 24 órás felügyeletét látjuk el.

• Szerződött ügyfeleinknek, technikai felügyeletet és riasztási esemény esetén, helyszínre kivonuló biztonsági szolgálatot biztosítunk.

• Részt veszünk folyamatos biztonságtechnikai továbbképzésen, kiállításokon, bemutatókon, állandóan kutatva a legújabb és legkorszerűbb berendezések után, hogy munkánkkal mindig a technikai élvonalban maradhassunk.

• Első szempont az általunk forgalmazott és telepített mechanikus és elektronikus biztonságtechnikai berendezések minősége, melyeknek a megbízhatóság mellett árban is elérhetőnek kell lennie.

• Cégünk által forgalmazott és telepített biztonságtechnikai eszközök a MABISZ által minősítettek.

• Általunk és a partnercégek által telepített referencia rendszerek az ország területén működnek.

• Pápai és vidéki biztonságtechnikai telepítéseink mára már több elégedett ügyfél biztonságát szavatolják, és ez a szám folyamatosan nő. Partnereinknek, akik a COMPSEC ASSISTANCE tagjai, több év garanciát biztosítunk, bizonyítva ezzel szolgáltatásunk és termékeink minőségét. A fejlesztési eredményeinket a legkedvezőbb feltételekkel bocsátjuk ügyfeleink részére.

• A  COMPSEC COMPUTER & SECURITY több mint 1994-es fennállása óta magas szintű szakértelem és a folyamatos szakmai képzések révén vált a környék számítástechnikai és biztonságtechnikai piac elismert szereplőjévé.

Webáruház készítés