Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
4
7
1
4

Számítástechnika

Számítástechnikai eszközök értékesítése

A számítógépek fejlődésével egyre több termék került ebbe a csoportba. Ma már nem csak asztali gépek és laptopok, hanem netbookok, PDA-k, navigációk és tablet PC-k is vannak ajánlatunkban.

Nyomtatóból is hatalmas a választék, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Áraink széles palettán mozognak, hogy minden korosztályú - igényű és pénztárcájú ügyfél megtalálja amit keres.

Miért fontos a számítógép karbantartása?

A XXI század irodáiban a számítógépek elengedhetetlen tartozékká váltak. A nem szakszerűen karbantartott számítógépek nem csak a napi munkavégzést lassítják, de akár komoly anyagi kárt is okozhatnak a különböző okból előforduló adatvesztések.

Cégek esetében a karbantartás hiánya miatt bekövetkezett leállások komoly kiesést okozhatnak a munkavégzésben és súlyos bosszúságokat idézhetnek elő az ügyfeleknél, üzleti partnereknél.

Az informatikai rendszerek üzemeltetése, karbantartása, összetett feladat. Készséggel állunk rendelkezésre és segítünk a gondok megoldásában a számítástechnikai eszközökben észlelt hibák feltárásában.

A feltárt hibák kijavításához, az adatok mentéséhez, a hibák megelőzését szolgáló műveletekhez nincs szükség önálló rendszergazda foglalkoztatására.

Műszaki kollégáink havi karbantartási általány vagy eseti díjazás ellenében, egyeztetett határidőn belül megjelennek az Ön telephelyén, elvégzik a számítástechnikai eszközök konfigurálását és elhárítják az észlelt hibákat, archiválják adatait.

Compsec számítógép szerviz

Karbantartás

számítógép szervíz

 

Megállt a számítógépe, nem működik a nyomtatója?

Hozza be szervizünkbe és mi rövid idő alatt lelket lehelünk berendezésébe.

 

Számítástechnikai szolgáltatásunk keretében vállaljuk:

  • Komplex rendszerek kiépítését, hardverek üzemeltetését.
  • Számítógépek, számítógépes hálózatok és számítástechnikai eszközök karbantartását, javítását, cseréjét és bővítését.
  • Számítástechnikai eszközök beszerzését, üzembe helyezését.
  • Szoftverek telepítését, üzemeltetését, fejlesztését.
  • A számítógépes rendszer működésének fenntartását és az adatok folyamatos biztonsági mentését.
  • Ajánlat elkészítését a rendszer korszerűsítésére, fejlesztése.

Rendszer építés

 

hálózatépítés

 

Webáruház készítés