Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
8
0
3
1

Videó technika

Főkategória >Videó technika

VIDEÓ MEGFIGYELŐ RENDSZEREK:

 

Az CCTV (zártláncú videotechnika) video megfigyelő rendszerek napjainkban már elengedhetetlen szerepet játszanak a frekventált, illetve a nagy értéket kezelő, tároló objektumok védelmében. Egyszerűbbé válik mind az objektum teljes körű megfigyelése, mind pedig, az archivált események visszajátszásával, a bűncselekmények megelőzése, felgöngyölítése. Cégünk által forgalmazott video megfigyelő rendszerek és eszközök a legjobb minőség és ár függvényében kerülnek a rendszerbe. Szakemberek tapasztalatának és ismeretanyagának köszönhetően úgy lett összeállítva, hogy a kisebb egy-két kamerás video megfigyelő rendszertől kezdve, a nagybonyolultságú, hálózaton vagy interneten kommunikáló, akár több tíz kamerát tartalmazó video megfigyelő rendszerekig, mindent megtaláljon webáruházunkban.


4 termék
Kamerák
34 termék
Kiegészítők

Webáruház készítés