Új jelszó kérése
Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
4
8
0
9
7

Videó technika

Fő kategória >Videó technika

VIDEÓ MEGFIGYELŐ RENDSZEREK:

 

Az CCTV (zártláncú videotechnika) video megfigyelő rendszerek napjainkban már elengedhetetlen szerepet játszanak a frekventált, illetve a nagy értéket kezelő, tároló objektumok védelmében. Egyszerűbbé válik mind az objektum teljes körű megfigyelése, mind pedig, az archivált események visszajátszásával, a bűncselekmények megelőzése, felgöngyölítése. Cégünk által forgalmazott video megfigyelő rendszerek és eszközök a legjobb minőség és ár függvényében kerülnek a rendszerbe. Szakemberek tapasztalatának és ismeretanyagának köszönhetően úgy lett összeállítva, hogy a kisebb egy-két kamerás video megfigyelő rendszertől kezdve, a nagybonyolultságú, hálózaton vagy interneten kommunikáló, akár több tíz kamerát tartalmazó video megfigyelő rendszerekig, mindent megtaláljon webáruházunkban.


11 új
29 termék
Képrögzítők DVR-NVR
22 új
74 termék
Kamerák
26 termék
Kiegészítők

Webáruház készítés