Kategóriák
Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
1
0
7
1
8
6

Riasztó technika

Főkategória >Riasztó technika

RIASZTÓ TECHNIKA:

 

A kategóriában megtalálhatók a legegyszerűbb riasztó technikai eszközöktől, a legprofibb komplett vezetékes és vezeték nélküli riasztó rendszerekig. Szeretnénk a lehető legszélesebb termékskálát elérhetővé tenni önöknek.
Riasztó technikai eszközeink palettáját, több éves szakmai tapasztalatunk alapján, a szabványoknak és a minőségi követelménynek eleget téve állítottuk össze. Áraink és széles kínálatunk garantálják önöknek, a megfelelő lehetőségeket a riasztó rendszer tervezéshez és telepítéshez .

Természetesen cégünk is végez kivitelezési munkálatokat, illetve távfelügyeleti szolgáltatást is nyújtunk . Bővebb információval személyes igények megbeszélése alapján tudunk szolgálni.Webáruház készítés