Új jelszó kérése
Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
4
8
0
9
7

Riasztó technika

Fő kategória >Riasztó technika

RIASZTÓ TECHNIKA:

 

A kategóriában megtalálhatók a legegyszerűbb riasztó technikai eszközöktől, a legprofibb komplett vezetékes és vezeték nélküli riasztó rendszerekig. Szeretnénk a lehető legszélesebb termékskálát elérhetővé tenni önöknek.
Riasztó technikai eszközeink palettáját, több éves szakmai tapasztalatunk alapján, a szabványoknak és a minőségi követelménynek eleget téve állítottuk össze. Áraink és széles kínálatunk garantálják önöknek, a megfelelő lehetőségeket a riasztó rendszer tervezéshez és telepítéshez .

Természetesen cégünk is végez kivitelezési munkálatokat, illetve távfelügyeleti szolgáltatást is nyújtunk . Bővebb információval személyes igények megbeszélése alapján tudunk szolgálni.Webáruház készítés