Új jelszó kérése
Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
4
9
0
8
0

Vagyonvédelem

Szakértési és tanácsadási szolgáltatásaink

 

biztonsági rendszer tervezés

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk az épület tervezési munkáinál leendő ügyfeleinknek.

Segítünk az épület arculatának, funkciójának megfelelő mechanikus és elektronikus biztonságtechnikai rendszer: riasztó rendszer, CCTV rendszer, behatolás és tűzjelző rendszer, kaputelefon, személy és gépjármű forgalom ellenőrző rendszer tervezésével.

Egyeztetünk a felhasználóval az igényeinek pontos tisztázása érdekében, hogy az utólagos fölösleges munkák elkerülhetőek legyenek.

Az építkezés alatt a rendszerek időbeni beépítésének lehetőségeiről, pontos kábelkiállások kialakításáról a beépítési területek kijelölésével.

Már meglévő épületben helyszíni szakértés, építészeti megoldások javaslata a rendszerek kialakításának érdekében.

Ehhez a rendszertechnikai terveket a felhasználóval közösen alakítjuk ki.

Meglévő rendszerek esetén végfelhasználóinknak a rendszer átadását és az oktatást követően rendszerkezelési tanácsadást, a rendszer optimális használatához szükséges egyeztetéseket vehetnek igénybe.

Az átadott rendszerek karbantartását, igény szerinti továbbfejlesztését folyamatosan elvégezzük. Várjuk azokat az ügyfeleket, akik egy-egy rendszerről árajánlatot, költségkalkulációt kérnek.

Kollégáinkkal közösen segítjük a konfigurálást, a megfelelő eszközök kiválasztását, és elvégezzük a helyszíni felmérést.

 

24 órás távfelügyeleti szolgáltatásunk

A COMPSEC SECURITY a hasonló szolgáltatások tanulmányozása és tapasztalatok értékelése alapján a piaci igények megjelenésével indította 24 órás - kapcsolt távbeszélő hálózat segítségével működő - számítógépes távfelügyeleti szolgáltatását.

Az rendszer felépítése, eszközei megfelelnek a legszigorúbb normáknak és hazai előírásoknak, valamint rendelkeznek MABISZ minősítéssel is.

A szokásos riasztási, technikai és állapot jelzések mellett lehetőségünk van orvosi segélykérés, különböző várt vagy tiltott események megtörténtének vagy elmaradásának abszolút vagy relatív időpontban illetve időtartamban - a megrendelőnk által előírt módon - történő reagálására.

Vállaljuk műszaki berendezések távfelügyeletét is, pl. hűtőház, hűtőkamrák, állattartó telepek, fűtések hőmérséklet figyelése, nyaralók fűtésének elfagyás elleni vezérlése, minden elektromos és mérhető mechanikus változás táv-menedzselése, javító szolgálat riasztása.

Az ügyeleti és szerviz tevékenységet szigorú előírásokra épülő dokumentumok szabályozzák.

Eddigi eredményeink figyelemre méltóak és igyekszünk folyamatosan emelni követelményeink és elvárásaink szintjét.

Cégünk a kapcsolt vonali riasztás-jelzés mellett használja a GSM/GPRS átjelzést és az Internet nyújtotta lehetőségeket is.

Ügyfeleink személyes, technikai adatait, valamint a távfelügyelt riasztórendszerük eseményeit maximális biztonsággal kezeljük és tároljuk.

Mezőgazdasági vagyonvédelem: riasztó-videó-tűzjelző rendszerek.

Távfelügyeletünk működése

diszpécser szolgálat

24 órás távfelügyelet keretében biztosítjuk biztonságtechnikai rendszerek jelzéseinek folyamatos feldolgozását.

Riasztás esetén a diszpécser szolgálat az intézkedési utasításnak megfelelően értesíti a felhasználó által definiált kapcsolattartókat, az illetékes hatóságot, valamint saját járőrszolgálatot vezényel a helyszínre.

Igény szerint, testre szabott akciótervet készítünk (esemény vezérelt értesítési lánc: felhasználó, diszpécser, kivonuló őrjárat, hatóság ), amely segíti a hatékony és gyors helyzetfelismerést és intézkedést.

Kültéri védelem:

Cégünk kültéri kerítésvédelmi rendszerekhez a legmegbízhatóbb, és minősített cégek kerítésvédelmi rendszereit forgalmazza

Biztonság kicsit másképp...

video kaputelefon

A COMPSEC vállalja audió és videó kaputelefonok szerelését, karbantartását, legyen az új telepítés vagy a már meglévő elavult rendszer cseréje.

A legegyszerűbb egy lakásos kaputelefon készüléktől a több beltéri és több kültéri egységgel rendelkező színes videó kaputelefonos rendszer megvalósítására is vállalkozunk.

Kívánságra a régi - lakótelepi és társasházakban a meglévő - elavult két vezetékes rendszereket – bontás és kábelezés nélkül – digitális rendszerekre cseréljük.

FIGYELEM!

Az események, a hang és videó felvételek utólag is értékelhetők, felhasználhatók, ezeknek időnként perdöntő szerepük lehet.

 

Webáruház készítés