Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
0
9
5
9
7
5

Vagyonvédelem

Szakértési és tanácsadási szolgáltatásaink

 

biztonsági rendszer tervezés

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk az épület tervezési munkáinál leendő ügyfeleinknek.

Segítünk az épület arculatának, funkciójának megfelelő mechanikus és elektronikus biztonságtechnikai rendszer: riasztó rendszer, CCTV rendszer, behatolás és tűzjelző rendszer, kaputelefon, személy és gépjármű forgalom ellenőrző rendszer tervezésével.

Egyeztetünk a felhasználóval az igényeinek pontos tisztázása érdekében, hogy az utólagos fölösleges munkák elkerülhetőek legyenek.

Az építkezés alatt a rendszerek időbeni beépítésének lehetőségeiről, pontos kábelkiállások kialakításáról a beépítési területek kijelölésével.

Már meglévő épületben helyszíni szakértés, építészeti megoldások javaslata a rendszerek kialakításának érdekében.

Ehhez a rendszertechnikai terveket a felhasználóval közösen alakítjuk ki.

Meglévő rendszerek esetén végfelhasználóinknak a rendszer átadását és az oktatást követően rendszerkezelési tanácsadást, a rendszer optimális használatához szükséges egyeztetéseket vehetnek igénybe.

Az átadott rendszerek karbantartását, igény szerinti továbbfejlesztését folyamatosan elvégezzük. Várjuk azokat az ügyfeleket, akik egy-egy rendszerről árajánlatot, költségkalkulációt kérnek.

Kollégáinkkal közösen segítjük a konfigurálást, a megfelelő eszközök kiválasztását, és elvégezzük a helyszíni felmérést.

 

24 órás távfelügyeleti szolgáltatás

A PATENT SECURITY a hasonló szolgáltatások tanulmányozása és tapasztalatok értékelése alapján a piaci igények megjelenésével indította 24 órás - kapcsolt távbeszélő hálózat segítségével működő - számítógépes távfelügyeleti szolgáltatását.

Az rendszer felépítése, eszközei megfelelnek a legszigorúbb normáknak és hazai előírásoknak, valamint rendelkeznek MABISZ minősítéssel is.

A szokásos riasztási, technikai és állapot jelzések mellett lehetőségünk van orvosi segélykérés, különböző várt vagy tiltott események megtörténtének vagy elmaradásának abszolút vagy relatív időpontban illetve időtartamban - a megrendelőnk által előírt módon - történő reagálására.

Vállalják műszaki berendezések távfelügyeletét is, pl. hűtőház, hűtőkamrák, állattartó telepek, fűtések hőmérséklet figyelése, nyaralók fűtésének elfagyás elleni vezérlése, minden elektromos és mérhető mechanikus változás táv-menedzselése, javító szolgálat riasztása.

Az ügyeleti és szerviz tevékenységet szigorú előírásokra épülő dokumentumok szabályozzák.

Eddigi eredmények figyelemre méltóak és igyekszünk folyamatosan emelni követelményeink és elvárásaink szintjét.

A bizonytalan kapcsolt vonali riasztás-jelzés helyett már a GSM/GPRS - UHF rádiós átjelzést és az Internet nyújtotta lehetőségeket használja a távfelügyelet, a tűzjelzőknél duplikálva!

Ügyfelei személyes, technikai adatait, valamint a távfelügyelt riasztórendszerük eseményeit maximális biztonsággal kezeli és tárolja.

Mezőgazdasági vagyonvédelem: riasztó-videó-tűzjelző rendszerek.

Cégünk 1994-es alapítása óta telepített biztonsági rendszerek 24 órás távfelügyeletét együttműködési megállapodás alapján partnerünk, a PATENT SECURITY végzi - külön szerződéssel.

 

24 órás távfelügyelet keretében biztosítják biztonságtechnikai rendszerek jelzéseinek folyamatos feldolgozását.

Riasztás esetén a diszpécser szolgálat az intézkedési utasításnak megfelelően értesíti a felhasználó által definiált kapcsolattartókat, az illetékes hatóságot, valamint saját járőrszolgálatot vezényel a helyszínre.

Igény szerint, testre szabott akciótervet készítenek (esemény vezérelt értesítési lánc: felhasználó, diszpécser, kivonuló őrjárat, hatóság ), amely segíti a hatékony és gyors helyzetfelismerést és intézkedést.

Kültéri védelem:

Cégünk kültéri kerítésvédelmi rendszerekhez a legmegbízhatóbb, és minősített cégek kerítésvédelmi rendszereit forgalmazza

Biztonság kicsit másképp...

video kaputelefon

A COMPSEC vállalja audió és videó kaputelefonok szerelését, karbantartását, legyen az új telepítés vagy a már meglévő elavult rendszer cseréje.

A legegyszerűbb egy lakásos kaputelefon készüléktől a több beltéri és több kültéri egységgel rendelkező színes videó kaputelefonos rendszer megvalósítására is vállalkozunk.

Kívánságra a régi - lakótelepi és társasházakban a meglévő - elavult két vezetékes rendszereket – bontás és kábelezés nélkül – digitális rendszerekre cseréljük.

FIGYELEM!

Az események, a hang és videó felvételek utólag is értékelhetők, felhasznál-hatók, ezeknek időnként perdöntő szerepük lehet.

 

Webáruház készítés