vezeték nélküli riasztó


Vezetékes riasztó szett
vezeték nélküli riasztó

Infrasorompó

kaputelefon

Mozgásérzékelő

belépeteő kapu


Hang,-fényjelzőbiztonsági ajtó

CO érzékelő


biztonsági ajtó

Kezelő

Betörésjelző -riasztó és segélyhívó rendszerek szerelése

24 órás távfelügyelet

Jelzésre kivonuló fegyveres járőrszolgálat


TERVEZÉS -KIVITELEZÉS -TÁVFELYÜGYELET

FELSŐFOKON

MEGBíZHATÓ RIASZTÓ SZERELŐKET KERES?

  • 1994 óta foglalkozunk betörés, rablás és behatolás jelző riasztó rendszerek tervezésével, szerelésével, üzemeltetésével-karbantartásával.
  • Költséghatékony, megbízható és mindenekelőtt, könnyen használható személyre szabott biztonsági rendszereket építünk.
  • Törekszünk arra, hogy az általunk épített rendszer megfeleljen a pontos biztonsági és esztétikai igényeknek figyelembe véve, hogy az épület modern, új építésű vagy történelmi jelentőségű.
  • Bízhat abban, hogy mi pontosan a megfelelő rendszert építjük ki az Ön számára.

 

MIÉRT ÉRDEMES A COMPSEC CSAPATÁT VÁLASZTANIA ?

 

Bármely típusú riasztó szerelését vállajuk

Szolgáltatásunk keretében egyaránt képesek vagyunk vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek  kiépítésére és meglévő rendszerek felújítására, karbantartására vagy távfelügyelethez történő csatlakoztatására. A biztonsága növelése érdekében  kérésre  a  riasztórendszert  más  biztonságtechnikai  eszközökkel is ki tudjuk egészíteni, ilyen például a tűzjelző rendszer, szénmonoxid érzékelő vagy biztonsági kamera rendszer.

Díjmentes helyszíni felmérés és ajánlatkészítés

A riasztó szerelés és helyszíni telepítés mellett a másik fontos szolgáltatásunk a szakértői tanácsadás, amely magába foglalja a az épület arculatának és funkciójának megfelelő riasztó és vagyonvédelmi rendszer tervezését és a kész rendszer üzemeltetésével és a használatával kapcsolatos oktatást. A tervezési fázisban az Ön  igényei alapján, a napi szokások, és a hatályos jogszabályi előírások figyelembe vételével biztonságtechnikai szakértőnk felméri és megtervezi, hogy otthonában vagy telephelyén milyen, és mekkora riasztórendszer telepítése szükséges elkészíti az ajánlatot és ismerteti Önnel, hogy a kivitelezés milyen munkálatokkal jár. 

Megfelelően képzett szakemberekkel dolgozunk

Sok kellemetlenséget okozhat a nem szakszerű telepítésből adódó sok téves riasztás, távfelügyeletre kapcsolt rendszer esetében az ebből adódó téves kivonulások költsége. Ennél is rosszabb eset, ha egy valódi betörés esetén nem riaszt a rendszer, mert a riasztórendszer szerelése során valamit rosszul terveztek-szereltek. A riasztószerelés komoly szaktudást igényel, javasoljuk, hogy bízza szakemberre! Cégünk megfelelően képzett szakemberekkel rendelkezik, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk rendelkezik az előírt hatósági engedélyekkel

A riasztó szereléshez, mint vagyonvédelmi tevékenység végzéséhez  Rendőrhatósági és OKF engedéllyel rendelkezünk. Minden szakemberünk rendelkezik Vagyonvédelmi  Rendszertelepítő engedéllyel! Tagjai vagyunk a Személy és Vagyonvédelmi Magánnyomozói Szakmai Kamarának, amely munkánkat  szakmailag felügyeli. Ezért az általunk szerelt riasztó rendszer elemei MABISZ vagy más külhoni minősítéssekkel is rendelkeznek.

24 órás távfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk

A telepített riasztó rendszer csak akkor nyújt tökéletes védelmet, ha alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti szolgáltatásunkat  is igénybe vesszi. A 24 órás távfelügyelet keretében biztosítjuk a biztonságtechnikai rendszerek jelzéseinek folyamatos feldolgozását. Riasztás esetén a diszpécser szolgálat az intézkedési utasításnak megfelelően értesíti a felhasználó által előzetesen megadott kapcsolattartókat, az illetékes hatóságot, valamint saját  fegyveres járőrszolgálatot vezényel a helyszínre.
Lakás-családi ház-üzlet-cég-telephely-nyaraló betörés védelme

 

24 ÓRÁS TÁVFELÜGYELET MÁR HAVI NETTO  2.000 Ft-tól!

 

 

 

biztonsagi kamera


Vezeték nélküli riasztó szett

biztonsagi kamera


Biztonsági kamera


bitonsági szolgálat


Nyitás érzékelő
páncél szekrény

Üvegtörés érzékelőkapu autómatika

Rezgés érzékelőkapu autómatika

Központ


Ha Ön még nem rendelkezik riasztórendszerrel és a COMPSEC  biztonságtechnikai csapatát szeretné megbízni új riasztórendszere  kiépítésével kérje a díjmenetes felmérést és ajánlatkészítést az alábbi elérhetőségeinken:


Compsec biztonságtechnika és számítástechnika

Biztonság-és Számítástechnikai Bt.

8500 Pápa, Kinizsi P. u. 31.

Tel./Fax:+36-89/315-007

Tel.:06-30/927-9251

E-mail:comsec@compsec.hu

Web:www.compsec.hu