Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
0
9
9
7
Termék részletek


VALKYRIE-ASB Címzett beltéri hang- fényjelző

VALKYRIE-ASB Címzett beltéri hang- fényjelző
17 841 Ft
Egységár: 17 841 Ft/db
Gyártó:
Global Fire
Típus:
VALKYRIE-ASB
Garancia:
1 év
Szállítási költség:
1 905 Ft
Szállítási idő:
1-3 munkanapon belül

A VALKYRIE ASB egy falra szerelhető, címezhető hang- fényjelző, alacsony energiafogyasztással. Akár 32 egyedileg címzett hang- fényjelzőt lehet telepíteni egy hurokba, elhasználva a 94-125 címeket. Ha az egyéni címzés nem kötelező, akkor a VALKYRIE IP65 ASB beállítható árnyék hang- fényjelzőnek is. Ebben az esetben a hang- fényjelző nem foglal el címet más eszközök elől. Az árnyék hang- fényjelzők nem jelentenek a központnak, így jelenlétüket a központ nem figyeli!

 • Szállítás
  1-3 munkanapon belül
  Gyártó kód
  gfVALKYRIEASB
  Cikkszám
  C91150330006
Webáruház készítés