Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
2
2
7
9
Termék részletek


VALKYRIE-AB Címzett beltéri fényjelző

VALKYRIE-AB Címzett beltéri fényjelző
15 633 Ft
Egységár: 15 633 Ft/db
Gyártó:
Global Fire
Típus:
VALKYRIE-AB
Garancia:
1 év
Szállítási költség:
1 905 Ft
Szállítási idő:
1-3 munkanapon belül

A VALKYRIE AB egy falra szerelhető, címzett fényjelző, alacsony energiafogyasztással. Akár 32 egyedileg címzett fényjelzőt lehet telepíteni egy hurokba, elhasználva a 94-125 címeket. Ha az egyéni címzés nem kötelező, akkor a VALKYRIE AB beállítható árnyék fényjelzőnek is. Ebben az esetben a fényjelző nem foglal el címet más eszközök elől.Az árnyék fényjelzők nem jelentenek a központnak, így jelenlétüket a központ nem figyeli! A villogó a legújabb, nagy intenzitású LED -es technológiát használja, így rendkívül alacsony áramfelvétel mellett is jól látható villogást biztosít.

 • Szállítás
  1-3 munkanapon belül
  Gyártó kód
  gfVALKYRIEAB
  Cikkszám
  C91160908007
Webáruház készítés