Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
4
6
6
8
Termék részletek


M2M Easy Communicator/CID doboz nélkül, antennával

M2M Easy Communicator/CID doboz nélkül, antennával
29 990 Ft
Egységár: 29 990 Ft/db
Szállítási költség:
1 905 Ft
M2M Easy Communicator/CID
 • Az M2M Easy-Communicator egy olyan univezális, compakt GSM/GPRS eszköz, mely távoli digitális bemenetek felügyeletére, és távoli digitális kimenetek állítására készült. Egy speciális kiegészítő panel segítségével képes riasztókészülékek Contact ID jelzéseit továbbítani a távfelügyeleti központ számára akár a hagyományos GSM hang csatornát, akár a legkorszerűbb GPRS adatátvitel igénybevételével. Az eszköz több IP címet is képes kezelni. Lehetőség van az esetlegesen meglévő analóg telefon vonal csatlakoztatására, melyen a GSM hálózat meghibásodása vagy szabotálása esetén is át tudja küldeni a jelzéseket, ezzel fokozva a rendelkezésre állást.
 • Szállítás
  1-3 munkanapon belül
  Gyártó kód
  C91070710
  Cikkszám
  C91070710
Webáruház készítés