Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
0
9
9
7
Termék részletek


GFE-ZMU zóna felügyelő modul

GFE-ZMU zóna felügyelő modul
20 462 Ft
Egységár: 20 462 Ft/db
Szállítási költség:
1 905 Ft
Szállítási idő:
1-3 munkanapon belül
1 hagyományos zónát felügyelő modul
 • A ZMU modul egy teljesen felügyelt interfész, melyre egy hagyományos érzékelőkből álló zónát lehet kapcsolni, ezáltal a hagyományos zónát hozzá illesztheti a Global Fire Equipment analóg központjaihoz. Ezzel az illesztéssel a hagyományos eszközök egy címet foglalnak az analóg hurkon. A modul két féle képen, vagy a hurokról, vagy opcionálisan egy külső tápellátásról táplálható. A zóna egy kapacitív lezárással van felügyelve. A modul aktuális állapotát a panelon található LED két különböző színű fényjelzése mutatja.
 • Szállítás
  1-3 munkanapon belül
  Gyártó kód
  gfZMU
  Cikkszám
  C91150330016
Webáruház készítés