Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
2
2
6
1

Vonali érzékelők


A Firebeam rendszer magában foglal egy motoros fej egységet, tartalmaz egy infravörös adó-vevőt, a kezelőegységet és egy prizmás reflektort.
A visszavert infravörös sugarat elemezve érzékeli a füst telítettséget, és tűzjelzést ad, ha a koncentráció meghalad egy előre meghatározott szintet.

A kezelőegységet használhatjuk, hogy változtassuk a működési beállításokat. A standard rendszert 5-től 40 méteres távolságig használhatjuk.

Két további készlet áll rendelkezésre, a 40-80 méteres készlet, amely 3+1 reflektorból áll és végül a 80-100 méteres készlet, amely 8+1 reflektort tartalmaz. Mindkét reflektorkészlet az alap készletet bővíti.Sorrend:

Webáruház készítés