vezeték nélküli riasztó


Vezetékes riasztó szett




vezeték nélküli riasztó

Infrasorompó





kaputelefon

Mozgásérzékelő









belépeteő kapu


Hang,-fényjelző







biztonsági ajtó

CO érzékelő






biztonsági ajtó

Kezelő

Betörésjelző -riasztó és segélyhívó rendszerek szerelése

24 órás távfelügyelet

Jelzésre kivonuló fegyveres járőrszolgálat


TERVEZÉS -KIVITELEZÉS -TÁVFELYÜGYELET

FELSŐFOKON

MEGBíZHATÓ RIASZTÓ SZERELŐKET KERES?

  • 1994 óta foglalkozunk betörés, rablás és behatolás jelző riasztó rendszerek tervezésével, szerelésével, üzemeltetésével-karbantartásával.
  • Költséghatékony, megbízható és mindenekelőtt, könnyen használható személyre szabott biztonsági rendszereket építünk.
  • Törekszünk arra, hogy az általunk épített rendszer megfeleljen a pontos biztonsági és esztétikai igényeknek figyelembe véve, hogy az épület modern, új építésű vagy történelmi jelentőségű.
  • Bízhat abban, hogy mi pontosan a megfelelő rendszert építjük ki az Ön számára.

 

MIÉRT ÉRDEMES A COMPSEC CSAPATÁT VÁLASZTANIA ?

 

Bármely típusú riasztó szerelését vállajuk

Szolgáltatásunk keretében egyaránt képesek vagyunk vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek  kiépítésére és meglévő rendszerek felújítására, karbantartására vagy távfelügyelethez történő csatlakoztatására. A biztonsága növelése érdekében  kérésre  a  riasztórendszert  más  biztonságtechnikai  eszközökkel is ki tudjuk egészíteni, ilyen például a tűzjelző rendszer, szénmonoxid érzékelő vagy biztonsági kamera rendszer.

Díjmentes helyszíni felmérés és ajánlatkészítés

A riasztó szerelés és helyszíni telepítés mellett a másik fontos szolgáltatásunk a szakértői tanácsadás, amely magába foglalja a az épület arculatának és funkciójának megfelelő riasztó és vagyonvédelmi rendszer tervezését és a kész rendszer üzemeltetésével és a használatával kapcsolatos oktatást. A tervezési fázisban az Ön  igényei alapján, a napi szokások, és a hatályos jogszabályi előírások figyelembe vételével biztonságtechnikai szakértőnk felméri és megtervezi, hogy otthonában vagy telephelyén milyen, és mekkora riasztórendszer telepítése szükséges elkészíti az ajánlatot és ismerteti Önnel, hogy a kivitelezés milyen munkálatokkal jár. 

Megfelelően képzett szakemberekkel dolgozunk

Sok kellemetlenséget okozhat a nem szakszerű telepítésből adódó sok téves riasztás, távfelügyeletre kapcsolt rendszer esetében az ebből adódó téves kivonulások költsége. Ennél is rosszabb eset, ha egy valódi betörés esetén nem riaszt a rendszer, mert a riasztórendszer szerelése során valamit rosszul terveztek-szereltek. A riasztószerelés komoly szaktudást igényel, javasoljuk, hogy bízza szakemberre! Cégünk megfelelően képzett szakemberekkel rendelkezik, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünk rendelkezik az előírt hatósági engedélyekkel

A riasztó szereléshez, mint vagyonvédelmi tevékenység végzéséhez  Rendőrhatósági és OKF engedéllyel rendelkezünk. Minden szakemberünk rendelkezik Vagyonvédelmi  Rendszertelepítő engedéllyel! Tagjai vagyunk a Személy és Vagyonvédelmi Magánnyomozói Szakmai Kamarának, amely munkánkat  szakmailag felügyeli. Ezért az általunk szerelt riasztó rendszer elemei MABISZ vagy más külhoni minősítéssekkel is rendelkeznek.

24 órás távfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk

A telepített riasztó rendszer csak akkor nyújt tökéletes védelmet, ha alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti szolgáltatásunkat  is igénybe vesszi. A 24 órás távfelügyelet keretében biztosítjuk a biztonságtechnikai rendszerek jelzéseinek folyamatos feldolgozását. Riasztás esetén a diszpécser szolgálat az intézkedési utasításnak megfelelően értesíti a felhasználó által előzetesen megadott kapcsolattartókat, az illetékes hatóságot, valamint saját  fegyveres járőrszolgálatot vezényel a helyszínre.




Lakás-családi ház-üzlet-cég-telephely-nyaraló betörés védelme

 

24 ÓRÁS TÁVFELÜGYELET MÁR HAVI NETTO  2.000 Ft-tól!

 

 

 

biztonsagi kamera


Vezeték nélküli riasztó szett





biztonsagi kamera


Biztonsági kamera






bitonsági szolgálat


Nyitás érzékelő








páncél szekrény

Üvegtörés érzékelő







kapu autómatika

Rezgés érzékelő







kapu autómatika

Központ


Ha Ön még nem rendelkezik riasztórendszerrel és a COMPSEC  biztonságtechnikai csapatát szeretné megbízni új riasztórendszere  kiépítésével kérje a díjmenetes felmérést és ajánlatkészítést az alábbi elérhetőségeinken:


Compsec biztonságtechnika és számítástechnika

Biztonság-és Számítástechnikai Bt.

8500 Pápa, Kinizsi P. u. 31.

Tel./Fax:+36-89/315-007

Tel.:06-30/927-9251

E-mail:comsec@compsec.hu

Web:www.compsec.hu