Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Partnereink
Látogató számláló
0
0
9
6
0
1
0
Blog
2015.05.23 09:22

Fegyveresek pakoltak ki egy Cannes-i ékszerboltot

A rablók több mint ötmilliárd forint értékű zsákmánnyal távoztak. A Mercedesre, amellyel kereket oldottak, teljesen kiégve találtak rá a rendőrök.

Tizenhét és fél millió euró (több mint ötmilliárd forint) értékű zsákmánnyal távoztak rablók egy Cartier ékszerboltból a dél-franciaországi Cannes-ban - közölte csütörtökön a nyomozást ismerő egyik forrás.

Négy fegyveres hajtotta végre a támadást a Croisette sétányon álló luxusüzlet ellen, majd jelentős mennyiségű ékszerrel és órával elmenekültek. A rablás öt-tíz percig tarthatott a beszámoló szerint.

Egy öregember maszkját viselő géppisztolyos férfi hatolt be először a boltba, majd két másik követte, negyedik társuk pedig odakint figyelt. A Mercedesre, amellyel kereket oldottak, teljesen kiégve találtak rá a rendőrök.

A híres Croisette-en hetven nemzetközi luxusmárka üzletei sorakoznak mintegy 800 méteren a tengerparton, ékszer-, bőrdíszmű- és ruhaneműboltok. A keddi rablás nyolc nappal a cannes-i filmfesztivál kezdete előtt történt - a fesztivál minden évben jelentős rendőri készültség mellett zajlik, megelőzni próbálván az ehhez hasonló bűncselekményeket.

A 2013-as fesztivál idején a Chopard luxuscég egy-másfél millió euró értékűre becsült ékszerét vitték el a mostani rablás helyszínével szemközt álló híres Carlton szálloda egyik szobaszéfjéből. A szoba bérlője a cég munkatársnője volt, akinél a vörös szőnyeges bevonulásokon a filmsztárok által viselt ékszerek voltak. 2013 júliusának végén százmillió euró értékben raboltak el ékszert ugyancsak a Carltonból. Az ismeretlen tettes az izraeli Leviev ékszerház kiállításáról vitt el egy ékszerekkel teli táskát.

Webáruház készítés