Kategóriák
Facebook
Engedélyek

• Vagyonvédelmi tevékenység végzése Rendőrhatósági engedéllyel valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara felügyeletével

• Tűzjelző rendszerek telepítése, felülvizsgálata és távfelügyelete az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által regisztrált szakemberekkel és technikával.

Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja kapcsolattartó pontként szolgál szerződéses kötelezettségekkel, internetes értékesítéssel és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatos viták bíróságon kívüli rendezéséhez a vásárlók számára.

Az "Online vitarendezési platform" az Európai Bizottság weboldalán, az alábbi linkre kattintva érhető el:


http://ec.europa.eu/odr

Hírek
2020.03.17 10:05
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
1
1
1
0
Termék részletek


M2M Easy Communicator/FIRE dobozolt antennával TMT

M2M Easy Communicator/FIRE dobozolt antennával TMT
57 500 Ft
Egységár: 57 500 Ft/db
Szállítási költség:
1 905 Ft
Szállítási idő:
1-3 munkanapon belül
M2M Easy Communicator/FIRE
  • TMT minősítéssel ellátott tűzátjelző. Az eszköz használatával tűzátjelzők riasztásai továbbíthatók a meglévő felügyeleti központ felé. Az eszköz 4db bemenete külön-külön felprogramozható CID kódokkal, tehát az egyes bemenetek változásakor az eszköz a riasztást GPRS csatornán továbbítja a megadott IP címre, megadott protokoll szerint. A GPRS csatorna használatával garantálható, hogy a kritikus bejelzési idő az előírt 10mp alatt legyen, amennyiben ezt a GSM hálózat is lehetővé teszi. Az eszköz GPRS-en, a beállított gyakorisággal életjelet küld, ezáltal folyamatosan nyomon követhető az eszköz működése. A paraméterezés, konfigurálás, telepítéskor soros porton, vagy esetleg későbbi módosítási igény esetén SMS-ben történhet távolról.
  • Szállítás
    1-3 munkanapon belül
    Cikkszám
    C911607079
Webáruház készítés